Gastenboek

Ervaringen van onze gasten bij vakantiehuis Sur la Colline

15 juli 2020 
We kijken terug op een leuke vakantie met een top accommodatie.
Los van het prachtige uitzicht is er ook genoeg te doen.

Jesse en Pieter Bas, Schoonhoven

4 augustus 2018
Wat een geweldige tijd in jullie prachtige Sur la Colline, het heeft onze 
verwachtingen overtroffen!

Fam. Kok, Uddel

30 juli 2016
Wat hebben wij genoten deze vakantie! Het huis is heerlijk en 
compleet; alles is aanwezig. Het zwembad is fantastisch! Van het 
uitzicht kun je geen genoeg krijgen; heerlijk rustig ontbijten 's morgens op het terras met alleen de geluiden van vogels en dieren. De omgeving heeft veel te bieden; van strand, cultuur tot hoog gebergte.

Fam. Toes, Nieuw-Lekkerland

16 juli 2016
Bij deze een dikke dankjewel voor het fantastische verblijf in jullie huis! Er ontbrak ons werkelijk niets. Ook het hartelijke onthaal was top! 
Fam. Dewyngaert-Kelders, Wijgmaal (België)

8 augustus 2014
Nu voor de derde keer in jullie mooie huis geweest. Ook nu weer een hele leuke vakantie gehad. De kinderen zijn het zwembad niet uit te krijgen, maar als dat gelukt is dan zijn de zonnebloemen, rollen hooi, slakjes en stenen een grote speeltuin! Wij gaan vertrekken, maar vragen ons af wanneer we weer terug komen. 
Remco en Marieke, 's-Hertogenbosch

24 augustus 2013
Er is een eind gekomen aan twee fantastische weken in 'Sur la Colline'. We hebben prachtig weer gehad, het zwembad is met veel plezier gebruikt. Het prachtige uitzicht, de rust, de authentieke stadjes en daarbij jullie paleisje 'Sur la Colline' hebben er voor gezorgd dat wij ons thuis voelden. Met een hart vol prachtige herinneringen vertrekken we weer naar Sliedrecht. 
Fam. Meijwaard, Sliedrecht

14 juli 2012
We gaan vandaag weer vertrekken, met pijn in ons hart. We zouden hier nog veel langer willen blijven! Het huis voelde direct vertrouwd en de omgeving is prachtig.
De batterij is weer opgeladen! Wie weet komen we nog eens terug. 

Fam. Dirkse, Barendrecht

15 juni 2011
Een heel mooi huis, prachtig uitzicht, mooie inrichting, perfekte keuken met alles erop en eraan. Een heerlijk zwembad, waar we na mooie tochten gemaakt te hebben, heerlijk konden opfrissen. Het is voor herhaling vatbaar, we hebben genoten. 
Cor en Rie, Damwoude
 

10 september 2021
Pffft, wat hebben wij weer genoten! De eerste keer dat we in dit huis verbleven, waren we nog tiener en nu voor het eerst als gezin met onze kleine Isa (11 mnd oud). We zijn het huis en de omgeving nu nog meer gaan waarderen, ontzettend bedankt dat wij hier mochten bivakkeren!
Rindert, Michelle en Isa, Apeldoorn

20 juli 2019
Wat hebben we heerlijke weken gehad in jullie fijne huis! Als we vanaf
het terras de prachtige omgeving bekeken hadden we het gevoel in 
een soort Panorama Mesdag beland te zijn, wat een grandioos
uitzicht!

Fam. Walpot, Tholen

29 juli 2017
Wat moeten we toevoegen aan alles wat we hiervoor lazen?? We
hebben een heerlijke week gehad in jullie huis!! Eén week is véél te
kort...maar toch hebben we van alles gedaan en enorm van het
zwembad genoten!! Soms net een droom met het prachtige uitzicht!!

Fam. Honcoop, Wijk en Aalburg

22 juli 2015
Wat gaat de vakantie hier snel voorbij. Een fijn huis! Zo compleet vind je het nergens. De kinderen hebben genoten. Natuurlijk van het zwembad, maar ook van de leuke uitjes in de omgeving. 
Fam. Beens, Genemuiden

25 juli 2014
We hebben inmiddels redelijk wat vakantiehuizen in Frankrijk gezien, maar dit eindigt waarschijnlijk ergens boven aan de lijst. Chapeau! 
Fam. Camfferman, Aalsmeer

04 augustus 2012
Bij aankomst al direct getroffen door én jullie prachtige huis én het magnifieke uitzicht vanaf het grote terras. We hebben al diverse vakantiehuizen in Frankrijk mogen bewonen, maar dit huis "slaat werkelijk alles"! Aan alles is door jullie gedacht qua interieur en exterieur. Ook het prachtige zwembad nodigt telkens weer uit tot een ferme duik. Ook onze bezoeken aan kunstenaarsdorp Carla-Bayle waren erg leuk. Verder Mirepoix, Foix, Carcassonne, Lourdes, Andorra en Toulouse bezocht. Echter aan alles komt een end en ook wij moeten met (positief-gestemde) "spijt" de deur achter ons op slot doen om de terugreis naar Nederland weer te aanvaarden. We sluiten niet uit hier nog weer eens terug te komen. 
Fam. Voortman, Rijssen

28 juni 2012
Het zit er helaas weer op. Drie weken vliegen hier voorbij. Wat een heerlijk huis. We zijn hier nu voor het derde jaar geweest en elk jaar zie je dat er weer iets is verbeterd. Perfect! Bedankt voor alle goede zorgen, ook aan de lokale kontaktpersonen, want die maken het woongenot compleet. 
Teus en Corrie, Papendrecht

20 juni 2010
Op het gebied van vakantie vieren in Frankrijk zijn we wel wat gewend en verwend. Sur la Colline vormde echter een climax. Het uitzicht vanaf het terras was nog mooier dan de foto's deden vermoeden. Ook van het prachtige zwembad hebben wij genoten. De rest van het huis was prima, inclusief de goede bedden. Veel genoten van de omgeving en van de rust. Sterk aan te bevelen!! 
Bernard en Martie, Rijnsburg

Plaats uw bericht

Een reserveringsaanvraag plaatsen of een vraag stellen?

Klik hier